En stressig morron





Idag har vi varit uppe med tuppen jag och gossen och Jocke oxå för den delen för han började jobba redan kl6 i morse men vi sov iaf till 7.20 typ :)
Det blev lite stressigt i morse för jag skulle vara hos BM kl9.30 och gossen skulle äta kl9 så det var bara snabba på med kläderna och rusa dit när han var klar och vi var där exakt 9.30.. Har iaf satt in en kopparspiral nu så här blir det inga mer barn här på ett tag. Var en del orolig över att det skulle göra så himla ont för det har ju många sagt att det gör.. Men alltså jag tyckte inte alls det gjorde ont, visst det var väl inte direkt mysigt men inget farligt alls.. Jag hade ju visserligen fått nå tabletter som man skulle ta 2timmar före för att det inte skulle göra så ont men iaf..  Så då vet man ju det oxå.. Man har ju fött barn utan problem så det här var ju rena rama barnleken :)



Nu är ju bara frågan vad man ska hitta på idag..? Jag har skavsår bakom mina hälar från mina dc skor som jag fick förra julen och får fortfarande skavsår av dom.. Det är typ en knöl där bak på dom så när jag gått mkt med dom får jag lite skavsår så jag tror nog vi är inne nu under förmiddagen iaf om jag nu skulle få ont mitt i allt men jag tror minsann jag ska torka av ute möblerna och sätta mig på balkongen sen när solen kommit dit :) I eftermiddag ska vi iaf iväg på en spännande ride ;)



Ne nu ska jag busa lite med gossen :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0