What a day




Den här dagen har varit minst sagt tung.. Har varit trött som en zombie hela dagen, kanske beror på att jag glömt äta mina järntabletter sen i torsdags..? Så den här jävla R-test apparaten jag har på mig håller på att göra mig tokig.. Den har ju två elektroder och den ena har skavt så jag typ fått ett såt samt prickar som säkert är nå jävla utslag och den andra kliar och skaver det under så jag fick fara en sväng till speciallist mottagningen idag för att dom skulle kolla den och se hur det såg ut under.. Dom böt ut klisterlapparna till några andra som tydligen ska vara bättre mot huden men hade dom inte kunnat sätta som på en gång då? Så flyttade dom även på den som skavt så jag fått ett sår.. Jag som hade hoppats på att få ta bort den men icket.. Nåja på onsdag morron ska jag ju ta bort den så.. Ska bli intressant att se hur det går att sova inatt för när jag sov här tidigare ikväll så larmade den hela tiden.. Jobbig jävla grej!!

Jag som hade tänkt göra lite nytta här idag men jag var så slut efter jobbet så jag har helt enkelt inte orkat.. Vi åt mat när jag kom hem sen såg vi ett avsnitt av Oth och sen somna vi och jag ligger fortfarande här i sängen.. Är hungrig men vet inte vad jag ska äta..? Förslag?

Imorron ska jag på kontroll hos BM och se hur det är med lilla pyret :) Ska bli spännade!! Jag tycker det är så himla kul varje gång man far dit det känns som mer verkligt för varje gång :) Imorron ska dom ta prover och väga mig så jag får veta hur mkt jag gått upp än så länge..

Tror jag ska ta mig nå att äta nu och vänta på att Jocke kommer hem så vi kan se Oth :)


Kommentarer
Hanna

Haha jo precis :)



Jag gick upp det mesta i vikt mot slutet. Det mesta var vätska o det Wilma vägde! :)



Jepp, amningen är ju det bästa sättet att gå ner i vikt! :) Just nu skulle jag inte orka träna, den enda träningen jag orkar är promenader. Det tar ett tag att återhämta sig från en förlossning :) Tror syrran sa att egentligen tar det 3 år, då är man helt återhämtad. För jag känner att man blir fort trött :)

2008-09-08 @ 23:46:27
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Joo det väger ju en hel del :)



Ja, verkligen! Det är inte så bara ;P Men skönt då det är över, då bebisen kommit ut. Då är smärtan som bortblåst. Tills man ska ställa sig upp o gå sen :D Haha.

2008-09-09 @ 00:05:10
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0