Torsdag 20/11






Jag måste säga att min dag har varit hur bra som helst!! Började dagen med att jobba 8-12 och under den tiden så ringde dom och sa att vi får parhuset där om vi vill :) Så f.o.m 1mars är det vårat om vi vill ha det.. Självklart får vi flytta in tidigare om vi vill och blir av med lägenheten..
Blev självklart jätte glad men samtidigt känns det lite tråkigt att flytta ut ur denna underbara lägenhet.. Nå vi har till nästa fredag på oss att fundera hur vi vill göra iaf..

Hur som helst så hade vi sen p-möte 13-16 och så kommer Jennie in och bär på en stor korg och jag frågar vad hon har med sig så säger hon "det är till dig" och gissa vad det var.. En korg fullproppad med babysaker som blöjor, nappflaska, tuttar, nalle, amningskupor, tvättlappar, olja, hud lotion, puder, blöjpåsar, nagelsax, tidningar, loka och choklad :) Tror jag fick med allt där.. Och detta var från mina arbetskamrater och brukaren och hernnes mamma :) Hur gulligt som helst :) Tack ska ni ha!! Så måste jag ju bara tillägga att jag jobbar med helt underbara människor, vi är en riktigt sammamsvetsad grupp och jag kommer självklart att sakna dom när jag ska vara hemma!!



Så här såg den ut :)


Kommentarer
Suzy

Åh,vad gulligt.. vad fin den var. Kram

2008-11-20 @ 17:50:01
URL: http://susannelindvall.blogg.se/
Ida

Men GUUUUD så gulligt!

2008-11-20 @ 18:23:58
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
millan

gud så gulligt å snällt av dom...

2008-11-21 @ 19:15:50
URL: http://millvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0