Snö





Jobbade mitt sista pass igår för ett bra tag framöver.. Känns himla skönt att få vara hemma och ta det lugnt men samtidigt så känns det lite trist.. Kommer nog sakna jobbet en smula men det finns ju kvar.. Så är ju frågan vad man ska hitta påom dagarna.. Dom flesta jobbar ju..
Nå det löser sig, nog kommer jag säkert hitta på saker att sysselsätta mig med :)

Efter jobbet igår var jag hem och hämtade babyskyddet sen for jag till nyborg där J var så åt vi middag och sen testade vi sätta in stolen i bilen och det var ju inte så svårt.. Efter det tog vi ut baslådan och alla kablar från bilen.. Kan ju inte ha den när man ska få plats med vagnen :) Men förhoppningsvis så har vi en kombi när bebis kommer..

Sitter i sängen och utanför fönstret yr det snö i massor.. Alltså det skulle ju vara storm inatt och idag men inte kallar jag det här storm.. Visst det snöar och blåser en del men det ska snöa och blåsa en hel del mer för att jag ska kalla det storm.. Nåja nu kanske vi får oss lite mer snö iaf så det känns som vinter på riktigt..

Nu ska jag ta och stiga upp och dammtorka och dammsuga hade jag tänkt.. Sen får vi se vad jag orkar och hinner med.. Sara kom ju hem igår så jag måste ju hinna umgås med henne.. Är jätte sugen att fara på bilaffärerna och kolla in bilar och jag är nog ganska säker på att Sara inte har något emot det :)


LATER!!


Kommentarer
Hanna

Jaaa man vill bara äta upp henne :) Man får aldrig nog!

2008-11-24 @ 11:32:08
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0