Löööördag







Gud alltså så trött och slut jag är nu!! 3 dagars traskande runt i massa affärer tar ju halvt kål på en..
På morron ringde väckaren kl8 så då var det bara att stiga upp och göra sig klar och käka frulle så man orka med att åka till Happis.. Vi kom iväg typ 1 timme senare än planerat men det gjorde mig ingenting för då hann jag slå in julklapparna som jag köpte i förrgår..
Vi började med att kolla gallerian i torneå men där fyndade vi ingenting sen for vi vidare till Rusta där vi köpte en julgran och lite andra julsaker och efter det blev det såklart Ikea där vi blev i några timmar och jag kan lova att jag var jävligt trött i fötterna och Jocke var less men det var bara att härda ut för än var vi ju inte klara.. For sen på Barnens hus där vi köpte ett Laban spjälskydd och även Laban sängkläder till vaggan och en nappflska.. Vi hade fått pengar av Jockes farmor för att köpa något till bebisen och för dom pengarna köpte vi spjälskyddet.. Sen var det bara Ica maxi kvar där det blev storhandling så där blev vi oxå ett bra tag.. Men nu har vi iaf mat så vi klarar oss ett tag.. Bilen var ju då fullsmock i grejer när vi åkte hem..  :)

Väl tillbaka i Kalix for vi till Jockes mormor och morfar där det bjöds på lasagne och sedan vidare till mamma där vi fick nybakt bulla och lite annat..
När vi kom hem kunde jag självklart inte hålla mig från att packa upp allt vi köpt och börja fixa fast jag var helt färdig redan då så nu har vi fina röda bordsunderlägg och adventsljussatke på köksbordet, en röd duk och ljus på bänken, färdig pyntat granen, spjälskyddet sitter nu fast i spjälsängen och lampan i barnrummer är upphängd..
Man är ju liksom van att kunna vara igång hela dagen utan problem men nu har man en hel del extra kilon man går och bär på så mina fötter är riktigt trötta och jag ska ta och sova nu och sova ut ordentligt imorron.. Det behövs!!
Jockes sitter och spelar sitt nya Guitar hero som han köpte idag så han lär nog vara vaken ett tag till.
Tror ni jag kommer sova nå gott inatt?? Det tror jag!!


Godnatt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0