Midsommar




Var ju som ett tag sen jag skerv här så jag tänke berätta lite om midsommarhelgen..
Fredagen började med jobb 8.15-17 sen var det hem,snabbduscha,hoppa i kläderna och sen åka ut till Marahamn där Fredde kom och hämtade oss med båten för att åka ut till Granholmen..Väl framme där låg vi på soffan och kikade tv och svamlade på medans vi inväntade maten..
Sen vart det midsommarmat med deras stug grannar..
Uttdukat på bordet var det Grillade kycklingspett, Grillad fläskfilé , Potatisgratäng, Hemgjord potatissallad, Flera sallader och såser.. Riktigt gott var det :)Sen får vi ju inte glömma snapsen som inte luktade glass och tårta vill jag lova :) Men jag och Fredde hade ju våran päronsoda :) Skötsamt värre!! Men jag hade ju som sagt jobb helg hela helgen..
Efter maten for vi ut med båten, var runt lite här och där.. Helt ok men kallt och förjävla mkt mygg!! När vi väl gick och la oss sen höll jag på att frysa ihjäl och jag lovar att jag hade fått köldskador!! 

Efter att vi ätit frukost på lördag så åkte vi hem för jag skulle iväg och jobba.. Det var ingen rolig kväll att jobba vill jag lova!! Jag fick ont i magen och mådde inte alls bra.. Tog några dundertabletter men dom hjälpte bara ett tag,, När jag väl skulle lägga mig på kvällen så hade jag ont igen och tog en till tablett men den hjälpte då inte så jag låg med magont hela natten och sen som vanligt var det bara att springa och pjuka!! Blää!! Inget jobba för mig på söndagen alltså.. Låg i sängen och mådde pyton hela jävla dagen!! :(

Igår trodde jag att allt var bra så jag och Anette var till Hpda en sväng och sen vid sex sju på kvällen körde jag upp henne till Kypas.. Påväg hem igen trodde jag att jag skulle däcka baki ratten.. Fy vilken huvudvärk och ont i hela kroppen.. Smart som jag var så frågade jag inte Jocke om han ville följa med upp för jag tänkte att han säkert ändå inte ids.. Nåja jag tog mig hem iaf sen var det bara att bädda ner sig i soffan och här låg jag med världens feberfrossa och tyckte synd om mig själv.. 

Så inget jobb vart det idag heller men jag hoppas jag är i form imorron så jag orkar jobba!!

Nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig själv som är sjuk ensam tills Jocke kommer hem och myser med mig :)



 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0