Jag är typ död






Okey nu är det såhär, jag är trött som en gammal gädda fast jag har sovit till typ 11 på morron och sen även vilat middag vilken jag gjorde igår oxå men ändå var trött som en bäver.. Skumt..?

Btw så har helgen varit riktigt soft!! Var till Luleå och shoppade lite i fredags och då hade jag min kära vän Ida med mig :) Min karl var för lat som vanligt och orkade inte komma med för det är ju så långt dit ;) Så då ringde jag Ida och tvingade henne att följa ;) Eller hon var inte så svår egentligen :) Hihi Innan lule resan var jag på massage och det var såå himla skönt!!
Hittade faktiskt mer kläder än jag hade trott att jag skulle göra.. Det brukar oftast vara så att när man väl har massa pengar att handla för så hittar man inge men inte denna gång :)
Igår var det upp tidigt som gällde för vi skulle på Freddes konfirmation kl:10 så då satt vi i kyrkan typ drygt en timme och sen bar det av till Nyborg där det bjöds på smörgåstårta och annat gott :) Efter de åkte vi in till Kalix och kollade lite på stan fast det var inte mkt att se på vill jag lova!! Sen hem och vila för att sen komma på att vi skulle åka ut till Granholmen :) Så där har vi spenderat natten och hela dagen idag :)  Myyys!!



Men nu tror jag nog de är bäst att sluta skriva onödiga saker och häva mig i säng för som sagt så är jag förjävla trött och ska även upp tidigt och jobba imorron..



Goodnight





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0