Ge mig färg!!





Har legat ute på gården ett tag nu och sola och Jocke har varit duktig och tvättat bilen :) men när han hade tvättat ett tag gick det inte att ligga nå mer för då kom det fullt av bråmsar och blindingar och det är absolut inte mina favoriter!! Så jag tog slangen och spolade medans han gnuggade :) Så nu är bilen äntligen ren och det har den inte varit på länge länge!!






Det här med att ligga ute i bikini börjar som kännas lite hemskt, man känner sig rätt så tjock nu vill jag lova.. Magen har ju som sagt börjat växa men det är ju inte riktigt en sån där fin bebis mage än så jag tycker mest jag ser tjock ut :) Så kommer jag måsta gå i bikini i två veckor när vi far utomlands fast det är ju skit samma ingen vet ju ändå vem jag är och det är ju ändå ingen som behöver titta på mig :) Men jag måste investera i en ny för det har börjat bli lite liten tycker jag.. Helt plötsligt har jag ju börjat få bröst oxå och det är ju inte helt fel :)



Kommentarer
Sara

"Helt plötsligt har jag ju börjat få bröst oxå och det är ju inte helt fel :)" söt du är ;) saknar dig! Smack!

2008-07-20 @ 16:09:49
URL: http://nogg.se/holmgren
Hanna

Ja det är helt otroligt, 9 månader o en riktig människa! Det är ju alldeles underbart hur allt där inne funkar :) Nää, har du tur får du känna den snart. Vilken vecka är du i ? :)

2008-07-20 @ 18:38:12
URL: http://wildbee.blogg.se/
Idas mamma

Vilken fin mage!

KUL aatt du ska få bebis.



Kram

/A

2008-07-20 @ 19:35:08
Hanna

Okej :) Nää, då är det inte säkert att det dröjer så länge. Nog för att det kan vara rätt olika från person till person, o beroende hur barnet ligger o så :) Jag kände rätt sent, har jag för mig.

2008-07-20 @ 20:05:53
URL: http://wildbee.blogg.se/
Sanna

det var val en sot liten mage :) nog ser man ju att du ar gravid alltid! men jag vet hur det kanns! kanns som att man fatt olmage. nar man ar sahar fet kanner man sig inte heller sa snygg ;) jag fragar som hanna; vilken vecka ar du i?

2008-07-20 @ 20:07:31
URL: http://sannabertils.blogg.se/
Anonym

Grattis till bebbamagen :)

2008-07-20 @ 22:47:56
URL: http://ewelinaa.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0