5 dagar






Nu har jag varit sjukskriven i 5dagar och äntligen börjar jag känna att det går att göra saker.. Jag orkar mkt mer och kan röra mig mkt mer.. Idag har jag inte heller behövt ta några tabletter för smärtan :) (Än så länge iaf) 

Sitter hos mamma nu och har bakat banankaka och mjuk pepparkaka som hon har hjälpt mig med :) Lr jag har bakat och mamma har diskat :) Måste ju ha nå fika att bjuda på på måndag då jag fyller år..
Solen skiner och det känns äntligen som att sommaren börjar komma men det är inte riktigt sån där sommar värme som det brukar vara och bada det kommer inte ens på tal för det är ju snor kallt i vattnet!! Inte för att jag lär kunna bada på ett tag iaf för mitt sår.. Jag får nöja mig med att doppa fötterna om det nu skulle bli så varmt så man kan göra de iaf :)

Nu är det äntligen helg och Jocke  är ledig hela helgen så då kanske man hittar på någe skoj :) Nu när jag väl orkar :) Skulle vilja fara upp till Överkalix en sväng och kolla på marknaden iaf.. Nåja vi får se vad som händer och sker :)


Nu ska jag gå och stoppa nå i magen :) Är inte det minsta hungrig när magen är så svullen efter operationen men jag måste ju äta iaf så inte bebisen svälter :)


Kommentarer
Hanna

Trist det där med blindtarmen.. Såg ju även att ni ska ha bebis! Grattis ;) När är det beräknat, om ni hunnit kollat upp det vill säga?

2008-07-18 @ 20:11:41
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Nä, det förstår jag. Syrrans kille har också opererat bort sin. Joo jag vet, det är bara 1 månad kvar nu :) Åååh vad jag längtar!! Har du börjat få någon mage, eller är det för tidigt ännu?

2008-07-19 @ 10:18:30
URL: http://wildbee.blogg.se/
Sanna

oj, blindtarmen... jobbigt att aka pa det da man har en liten dar inne ocksa. men tur att allt gatt bra!



jo, riktigt jobbigt att vanta! beraknat till imorrn... men just nu kanns det som att den aldrig kommer... men det gor den ju nan gang i alla fall :) hoppas jag.



har du matt mycket illa? fast det kanske ar svart att saga om du haft blindtarmen samtidigt?



ha det bast!

2008-07-19 @ 20:24:41
URL: http://sannabertils.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0