Torsdag







Hann aldrig blogga igår eftersom jag hade främmande :)
Hämtade upp Anette på busstationen kl:14.35 sen for vi på Chili och efter det kollade vi  i Gallerian..
Sen kom vi på att vi kan ju åka till Happis en sväng och kolla.. Sagt och gjort, vi for och böt bil med mamma och sen styrde vi mot gränsen :) Vi kollade i gallerian och sen självklart Ikea och några andra affärer.. Hittade äntligen en julklapp åt Jocke :) Inte det jag hade tänkt köpa men jag hittade ju inte det någonstans så det fick bli något annat :) Nå nu har jag iaf köpt alla julklappar vilket känns riktigt skönt!! Nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte hunnit köpa till alla ifall det nu skulle bli så att jag inte kan gå i affärerna sen :)

När vi kom hem igår så gjorde jag Chili arne som vi åt till middag och sen såg vi tv och pratade resten av kvällen :)
På morron ringde väckaren 8.40 så då var det bara pallra sig upp.. Anette skulle med bussen till skolan vid 10 så då kunde jag ju inte vara otrevlig och låta henne stiga upp själv och äta frukost sjäv så vi käkade frulle innan hon for och sen kröp jag ner i sängen igen.. Trodde dock inte att jag skulle kunna somna igen för lilla pyret i magen hade värsta hickan :) Den har hickat väldigt mkt dom senaste dagarna :) Stackars liten..

Idag har jag iaf gjort bort lite viktiga saker.. Fick hem nå papper från fk igår så jag har varit på lönekontoret och fått dom ifyllda och sen har jag varit till mamma och ringt några viktiga samtal.. Och jag säger då det, fy fan vad jag hatar telefonköer!!




Nu blir det nog inte mkt mer idag skulle jag tro, bara ta det lugngt och ha det bra :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0