Lördag morgon






Har inte skrivit nu sen i torsdags men jag hade helt enkelt ingen lust till det igår..
Sov hyfsat bra natten till igår och jag sov till typ 10.30 sen var det duschen och efter det myggan med Sara och Jennie..
Sen for jag och Sara på Chili där jag la undan en klänning som jag sagt åt mammi att jag vill ha i julklapp så vi får se vad tomten kommer med :)
Efter det for vi till ekorr där vi bara satt och surrade och svammla på..
När jag kom hem blev det midddag och efter det Nyborg och hämta mina fälgar och så.. SÅ nu blir audin fin till sommarn :)
Helt slut var jag igår kväll men kunde ändå som inte somna när jag lagt mig.. Och självklart har jag sovit dåligt inatt och vaknat vid 8 och inte kunnat somna om.. Fattar inte varför jag sover så dåligt nu det lever ju inte direkt om i magen lr så utan det är ju helt jävla lugnt.. Kan det inte bara sätta igång nu så vi får ha våran bebis här hemma med oss :) Åhh så mysigt!!


Idag ska iaf jag vickan och stefan åka till Boden och hälsa på Annelie och Marcus i deras nya radhus som dom köpt :) Ska bli kul att träffa Annelie och se om hennes mage har vuxit nå och självklart ska det bli kul och se hur dom har det i sitt nya hus :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0