Shit vilken film




Måste bara säga att Sex and the city var grymt bra!! Lätt en av dom bästa.. Jag lär ju ska laddda ner och bränna ut den och nöta den varje dag typ :) Alltså shit jag kan som inte beskriva hur bra jag egentligen tyckte den var.. Helt underbar!!

Hur som helst så var jag till frisören idag för att färga håret.. Som en del kanske vet så ville ingen färg fastna i mitt hår utan det blev bara flammigt och fult så det vara bara att boka sig en tid hos frissan som fick hjälpa mig.. Gjorde en avfärgning och tur som jag hade så släppte färgen typ direkt och jag blev väldigt ljus jämfört med hur jag såg ut när jag kom dit.. Så med en färgning till och lite tvätt osv så är mitt hår nu typ koppar blondt.. Det känns lite ovant med sån här färg men jag är ändå nöjd :) Det kommer förmodligen bli mera blondt när vi är på utlandet :)

Och på tal om utlandet så är nu resan bokad och vi åker den 24september och blir borta till 8oktober :) Ska bli riktigt härligt!! Äntligen min efterlängtade semester :)

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen där min älskling redan har bäddat ner sig :)

Godnatt med er :)


Kommentarer
Hanna

Men det kommer nog snart ska du se :) Det är kul att gå på ultraljud, man vill inte gå därifrån ;) Våran bebis hade hicka då vi var på vårat ul. Joo du får se till o fota, så får man kika sen :)

2008-08-07 @ 09:33:24
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0