Jag är så himla duktig :)




Idag har jag gjort det mesta jag hade planerat att göra under dagen :)
Jag har:
Varit och pratat med chefen
Handlat
Dammtorkat
Dammsugit
Skurat
Fixa potatisgratäng och fläskfilé till middag
Tvättat
Jag Jocke och hans föräldrar har varit och titta på ett hus :)
Varit förbi en sväng hos milla där det var myskväll med brudarna :)

Fyy vad jag känner mig duktig :) Var ett tag sen jag var såhär duktig :) Vart en riktigt storstädning här hemma och det behövdes kan jag lova!! Nu väntar jag bara på att jag ska få mina gardiner av Mia som hon skulle fålla åt mig så jag kan hänga upp dom :) Kommer nog bli najs!!

Så till middagen jag fixade idag, jag har varit sugen på potatisgratäng i några dagar nu så idag var jag tvungen att fixa det :) Har faktiskt aldrig gjort det själv tidigare men det blev himla lyckad!! Riktigt god!!

Nu sitter ni säkert och tänker "ska dom köpa hus?" Då kan jag berätta att vi for och tittade på det här huset för att jag blev kär i det direkt jag såg det och så var det visning idag så då for vi dit och kollade :) Huset var mkt fint och jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där!!  Men vi har inga planer på att köpa hus nu.. Så då vet ni det :)

Jocke är på träning nu och jag kom hem från Millan för en stund sen.. Jocke ville att jag skulle komma och titta på deras träning idag, det är första träningen på is för säsongen så han tyckte jag kunde komma och kika men jag tyckte att jag hade viktigare saker att göra, som att tvätta klart och fara förbi hos Millan och spendera lite quality time med brudarna :)

Nåja nu ska jag springa ner i tvättstugan igen :) Duktig som jag är :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0