Hoppsan





Igår städade jag ju och donade på här hemma och senare på kvällen så fick jag ju även stå mitt kast för att jag inte tagit det lugnt.. Jag fick såna sammandragningar så jag låg typ dubbelvikt och det var inte skönt.. Det höll i sig ganska länge först men sen släppte det och har sen kommit och gått hela natten och även idag.. Skulle ha jobbat 13.30-21 idag men kände att jag nog borde stanna hemma och vila ist.. Så idag är det slöa som gäller så man är på topp imorron :)
Jobbar delad tur och så 13.30 ska jag till Bm :) Ska bli kul :)




Jag tror Jocke håller på att bli galen på mig.. Vi har suttit och tittat på barnvganar och han har klickat fram flera stycken men kräsen som jag är så duger ju ingen.. Det ska vara det bästa och en riktigt fin för jag tänker inte ha en vagn jag inte själv tycker är fin det funkar ju som inte :) Men sen kom jag på en bra idé och jag hoppas han tycker lika som mig för då har vi löst det hela nu och vet vilken vagn vi ska köpa :) Hihi
Det bästa ska ha det bästa :) Är det inte så??




Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan det är dax att äta middag :)




Later!!!


Kommentarer
Hanna

Joo då har man snabbt slut pengar, tyvärr ;P Men det praktiska är ju smart att börja med. Vagn o bilbarnstol hinner man ta sen :) Nää precis, då ni bestämt er så får du ju se om du måste beställa eller inte :) Joo det är bara komma sen o snossa :) Du kommer längta hur mycket som helst efter besöket ;)

2008-08-19 @ 19:09:47
URL: http://wildbee.blogg.se/
millan =)

Tänkte ta å vänta tills annmary fixat till min blogg

=)

2008-08-19 @ 19:31:36
Hanna

Jaa men precis :) Nää det är lugnt, eller igår hade jag hyffsat med sammandragningar o liknande mensvärk, men inget som vart nått utav det. Tyvärr :) Jag får nog ta o ropa på den, så den kommer snart!!

2008-08-19 @ 21:57:27
URL: http://wildbee.blogg.se/
Anonym

cresent vagnarna är rätt bra :)

Jag har två st olika och jag är jätte nöjd med dom!

Vad har ni tittat på?

2008-08-20 @ 08:36:38
URL: http://ewepelin.blogg.se/
Hanna

Joo, det är bäst att man inställer sig på det, för man BLIR besviken annars. Själv har jag ju BF idag :) Du kan ju alltid hoppas att du får gå över, fast då det väl är 25 December vill du nog inte vänta längre ;)

2008-08-20 @ 10:20:04
URL: http://wildbee.blogg.se/
sassan

Hej hej! såg din kommentar =) Alltid roligt när dom som kikar in o läser lägger en kommentar även om man inte känner varandra =) Såg att du ska ha en liten vad roligt!! grattis till graviditeten!! /sandra

2008-08-20 @ 14:18:56
URL: http://sassan86.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0