Blää!!






Jag håller på att sprängas, känns det som iaf.. Vissa dagar så känns det som att magen är propp full och ska explodera när som helst även fast jag inte ens ätit lr så.. Har typ varit så idag och så vart jag hungrig och åt lite och det gjorde ju inte direkt saken bättre.. Och törstig som fan är jag men dricker jag nå mer så lär jag ju helt seriöst explodera :) Nåja man ska inte klaga jag mår ju hur bra som helst annars så :) Hoppas det håller i sig ända till slutet!

Jag har bränt mig på fingret och det svider som faun!!

Ähh jag har inge vettigt att skriva och jag är jätte trött så jag tror det blir sängen för min del.. Hann inte köpa järntabletter idag så imorron måste jag verkligen hinna göra det innan jag börjar jobba om jag ska slippa vara trött hela tiden..

Jag får försöka skriva nå vettigt imorron ist..



Kommentarer
Hanna

Jaa, hon är världens snyggaste tjej ;) Joo det går jätte bra, vi har fått sova i massor. Hon har ätit en gång under natten, ungefär kring 4-5 tiden. Sen har hon sovit ändå till kl 9 på morgon :) Så hon är såå duktig! Vilka fina o söta kläder du köpt till bebisen :) Man skulle kunna köpa hur mycket som helst!!

2008-08-29 @ 00:25:50
URL: http://wildbee.blogg.se/
Anonym

Jo man blir missbrukare av att handla allt som man gör till sitt barn :)

Jag har inhandlat nu för vintern åt dottra, full proppat i garderoben.. men nog nog fortsätter man att handla hela tiden :)

Nåmen imorgon ska vi iaf o köpa en ny bilstol åt henne, samt nå leksaker.. förhoppningsvis hittar man inga kläder. haha.

2008-08-29 @ 09:44:57
URL: http://ewepelin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0