Fredag 20april

 
 
 
 
 
Sitter på jobbet och har nyss slevat i mig lite middag såhär mitt i natta :)
Torsk medtomatsås och råris - fy tusan så gott det är!!
Blivit rätt duktig på att göra storkok och göra färdiga portioner så jag har när jag jobbar eller inte har tid att laga något så man inte äter så skit bara för att man är hungrig eller stressad, funkar super..
Plus att jag vet alltid vad jag ska äta till mellis - Ica´s lätt kvarg med hallon, lite honung och nötter - yummie!! Har som fastnat för det och det är enkelt..
 
Igår var jag ledig och då kom Ida och Leon och hälsade på - vi surrade, åt rostbiffssallad (galet gott), drack kaffe och barnen lekte :) Kul att hinna umgås lite då det är väldigt sällan man hinner med sånt när man jobbar och massa annat ska göra på lediga dagar!!
När Jocke slutade for vi på badhuset igen, Alma tyckte ju det var så roligt och Alwin älskar ju oxå att vara där så nu är det bara till att åka dit då och då - dessutom har vi ju gratis bad oxå :)
Efter badet åkte vi hem och käkade middag och efter de gick vi över på tretton och firade Noah som fyllde 4år!! :)

Idag har jag och barnen myst på under morgonen innan vi gick ut, först gick vi förbi mommos jobb och sen var tanken att "röra" lite i snön på baksidan så det smälter fortare men snön är ju som socker så det var svårt att gå vilket gjorde att Alma fick sitta i pulkan och det var hon inte alls nöjd med så efter att ha skottat lite kring sandlådan och så så gick jag och gumman in så hon fick sig lunch och sen vila, då kom även gossen in..
Sen har jag gjort några matlådor samt korvgryta till resten av familjen som dom kan äta i helgen - giftas!!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0