Aj min rygg





Ikväll har jag ajaj i ryggen så jag tror de blir vetekudden och så får Jocke massera lite innan sängen så jag pallar att promma till dagis imorron..
Efter vi lämnat gossen på dagis så fortsätter vi antingen hem till mamma eller till Ida tils vi ska på Bvc kl11, blir spännande att se hur mkt lillsnuttan vuxit..

Idag har han varit på dagis för första gången sen Alma föddes och kul hade han haft så han hade knappt tid att komma med hem när jag hämtade honom ;)
Jag och Alma har haft besök av Ida och Alda och sen kom gudmor Ida..
Alma fick ännu mera presenter av dom - av gudmor Ida har hon ju fått tidigare men hon hade med sig presenter från jobbet :)
Hon har fått så himla mkt fina kläder nu så jag vet inte vart jag ska stoppa allt??
Just nu så är byrån hennes helt full och ändå är det bara 50-56 där i, några enstakat i 62 finns det oxå men resten som hon fått i 62 och 68 vette tusan vart jag ska förvara tills hon kan ha det??
Hade velat ha en garderob till henne oxå så man kan hänga upp klänningar, overaller och sånt men den som är i hennes rum har vi som linnegarderob och den ska rivas sen när vi gör om och så ska det köpas nya som ska upp i gillestugan så jag måste komma på någon lösning.. Antingen om det ryms i Alwins eller så måste vi göra plats i våran..
Vi har alldelens för dåligt med sånt!!

Har försökt fota allt hon fått men kan ju inte visa för den där jäkla sladden!!
Suck!!


Nu käkar gumman mat och sen blire sängen :)
Natti!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0