Tvärstopp






Har inte fått skrivet så mkt fast jag suttit vid datorn en hel massa timmar då jag jobbat men det har stått helt still i planeten..

Jag har inte alls kunnat sova länge om dagarna men har ändå inte känt mig trött så vi får hoppas det går bra att sova imorron kväll och att det blir fler timmar sömn så man orkar med två nätter till tisdag-torsdag..
Fick en sån jäkla hosta på fredag så jag trodde jag skulle hosta upp lungorna men efter en dos Cocilliana på morron så har det gett med sig ganska bra, bara lite kvar nu men det kan jag leva med..
Lilla gossen har dock fått feber idag, 40.1 hade han när vi kom hem från Nyborg där vi varit på middag..
Han rörde inte i maten utan gnällde mest bara och ville från bordet sen ville han se film och när han sen kom till soffan så var han helt kokhet och hängig och orkade inte göra nåt..
Tror aldrig han har varit sådär hängig då han haft feber tidigare.. :(
När vi kommit hem och han fått Panodil så blev det bättre och han orkade helst vara uppe lite men då var det ju dax att sova så vi slog på en film i vårat sovrum och mös en stund innan pappa Jocke tog över tills han somnade då jag skulle iväg och jobba..



Det tog verkligen emot att fara och jobba när gossen var sådär dålig men pappa Jocke är ju hemma med honom och så sover han i våran säng så det går nog bra :) Imorron är första dagen på hans nya jobb så han kan inte vabba och jag måste ju sova så han får åka till mormor när Jocke far till jobbet så sover jag där några timmar..







Kommentarer
Sandra

Va snygg han var i dom dära kläderna :D

2011-01-03 @ 12:17:37
URL: http://sanbjo.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0