Helgen





Våran helg har varit riktigt lugn och skön med mycket sömn men trots det så är jag supertrött på eftermiddagarna!!
På lördag vaknade vi ganska tidigt, klockan var nog halv 8 så vi han göra massor innan det var dax för bandy i byn vid 13 tiden.. Alwin tyckte det var jätte kul och satt och ropade på pappa och Fredde och klappade händerna för fullt :) Så var det ju massa skotrar där oxå så han satt och pekade och brummade så i pausen gick vi till Pattes skoter så Alwin fick provsitta :) Han var lite rädd till en början men efter ett tag tyckte han det var jätte kul!!
Ska bli kul och se hans min när han ska få åka första gången!!
Just innan matchen var klar så somnade han i vagnen så farmor fick köra våran bil hem till dom medans jag promenerade och sen sov han i hela 2timmar och då rullade jag in vagnen och väckte honom så han skulle kunna sovit till natten oxå..
Väl hemma hann vi mysa  och leka lite innan det var dax för lilleman att sova sen såg jag och Jocke på Sommaren med Göran och rolig var den :)

Igår sov vi till 9.30 och sen mös vi i sängen lääänge innan vi steg upp och åt frukost innan vi gick ut och lekte och Jocke skottade taket :) Det var ganska mkt snö på baksidan och garagetaket så där behövdes det verkligen skottas så jag slipper gå och vara nojjig över att det ska rasa in ;)
Alwin tyckte det var jätte kul att åka pulka i våran lilla backe som vi har här ute och så fort pulkan stod still så sa han till!! Vi klättrade även upp i den stora backen som vi har vid vägen och satt där och tittade en stund medans pappa var på taket tills han hoppade ner då det var så halt så han inte tog sig upp.. Tur han landade mjukt i snön :)
Sen kom grannarna oxå så Alwin ville prova Sagas bobb och det tyckte han var jätte kul så jag tror nog vi måste hämta bobben som vi har hos mamma så han får åka :)
När vi kom in igen så var gossen helt slut så han fick lunch och sen däckade han i sin säng..
Jag fixade lunch och när vi ätit den så däckade även Jocke fast på soffan :)

Vi åkte en sväng till Jockes mormor och morfar på eftermiddagen och lämnade igen deras klappstolar som vi lånat och sen for vi förbi Vikingen och köpte plankstek innan vi for hem :)
Göttans var det men sen var jag så äckligt mätt så jag mådde illa!!
Det blev en tidig kväll för min del då jag fick dras med både illamående och huvudvärk men tur var nog det för idag är jag utvilad!! Alwin har sovit 20-9.30 non stop så man kan inte vara annat :)

Nu ska vi äta lite frulle innan vi ska bege oss ut och leka en stund i det fina vädret :)'




Kommentarer
Hanna

Jo jag tror banne mig det =)

2010-02-15 @ 11:00:13
URL: http://junttikkan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0