Smidigt Emma!!





Jag måste vara världens klantigaste!!
Skulle iväg för att ta ut pengar och lämna åt Tesse för flygbiljetterna till Sthlm och så när jag står utanför Gallerian och ska ta fram börsen så är den borta..
Då hade jag nämligen varit så smidig så att jag lagt den på biltaket när jag skulle öppna garagedörren och sätta in Alwin i bilen (alla vet väl att man inte ska lägga saker på taket!!) och sen glömt bort att ta den innan jag körde iväg.. Så där står jag utan börs och känner stressen smyga sig på och jag blir svettig..
Fan alla jävla kort och helvete man har i den!!
Nå jag kör tillbaka hem för att se om jag ser den efter vägen eller om jag haft sån tur att jag tappat den på gården men ingen börs syns till..

Så jag ringer banken för att spärra mitt Visa och sen kör jag mot polisstationen för att tala om att jag tappat den ifall någon skulle vara så godhjärtad att komma in med den..
Precis innan jag ska svänga upp mot polisstationen så ringer telefonen och då frågar en kvinna om jag har tappat något så säger hon att det är från polisen..
Fatta vilken lättnad alltså!!

Sen ringer min chef för att fråga om jag har tappat min börs och då var det hennes mamma som hade hittat den..
Så stort TACK till henne!!
Nu är mitt Visa spärrat så jag kan inte använda det utan det är bara vänta på att få hem det nya kortet så tills dess får jag använda mig av Jockes Visa..

Jag säger bara en sak, LÄGG INTE SAKER PÅ BILTAKET!!



Kommentarer
Izabella - Bellisblogg.se

Man kan ju inte lägga saker på bilen, det blir ju små repor :D

2009-10-05 @ 19:05:14
URL: http://bellisblogg.se
sandra

Näää de är dumt... Vilken tur du fick tillbaka den då!

2009-10-05 @ 22:11:07
URL: http://sanbjo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0