Pluttiga sängkläder







Jag gav Alwin mat vid ett tiden och sen somnade han på stört men det tog inte mer än 15 minuter så gallskrek han och när jag kom in till sovrummet så hade han kräkts stackarn.. Men som tur var så hade det mesta farit på kräklappen och bara pytte på kudden så jag tog honom till soffan så somnade han om och sen böt jag sängkläder i hans säng..
Gud så pluttiga sängkläderna hans är alltså speciellt när det är i vaggan :)

Kylan verkar inte vilja ge med sig så vi blir väl inne resten av dagen..
Har iaf dammsugit här det var så himla dammigt och man ser ju allt sånt när solen lyser in..
Så ser man ju även hur skitiga fönstren är men det är ingenting man kan ta tag i nu utan det får helt enkelt vänta tills våren tur solen inte lyser på andra sidan huset där vägen är för där är fönstrena riktigt äckliga!!







Jag beställde ju en alla hjärtansdag present åt Jocke som jag  väntat på nu i flera dagar och idag kom det äntligen ett brev om att jag kan hämta ut det på fredag men jag ska ändå fara och kolla om det kommit senare när Jocke kommit hem från jobbet :)
Tråkigt om det inte hinner komma innan fredag för då åker ju jag och gossen till Smedsbyn för att spendera helgen där när Jocke ska iväg på bandy resa.. Vi passar på att hälsa på syster/moster och kusin när pappa är borta :)





Kommentarer
Elin

I väntans tider, dags att ändra header på bloggen :)

2009-02-18 @ 17:51:44
URL: http://elinrydberg.blogg.se/
Elin

En bild på Alwin istället för bebismagen :)

2009-02-18 @ 18:48:53
URL: http://elinrydberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0