I byn







Sitter här i Smedbyn hos min syster som just nu sitter och ger gossen mat :)
Nova ska snart oxå äta lunch så ska vi sen gå ut och leka i snön och åka pulka och bobb i backen dom har här utanför :)
Ska bli skönt att vara ute en stund nu när det är varmare..

Gossen har varit så himla duktig och sovit i spjälsängen hela natten från 22.30-7-30 självklart har han ätit vid 4 oxå och sen somnat om på stört.. Förra gången var det ju omöjligt att få honom att sova i den för den kändes väl för stor men denna gång var han så duktig så :)
Tror att han snart ska få börja sova i sin spjälsäng hemma oxå för han har börjat böka så mkt när han sover så ibland hör man hur det dunkar i vaggan och det är ju lite onödigt om han skulle slå sig när det inte är något skydd för sånt i den..

Igår i Luleå köpte jag 2par strumpbyxor med nå figurer på, 2par sockar, en mössa och ännu mer kräklappar åt gossen :)
Åt mig själv köpte jag en hello kitty pyjamas och en bh så köpte jag en skit söt klänning med body och strumpbyxor åt Annelie och Markus lilla flicka som jag sen svängde förbi och lämnade åt dom på bb :) Hann som inte se henne riktigt men det lilla jag såg så var hon då så himla liten och söt :) Hon såg ut att ha så jätte litet huvud men det kanske var för att Alwin hade ganska stort huvud när han föddes :)

Nu ska jag gå och leka med barnen här och sen pälsa på oss och gå ut :)

Hejs!


Kommentarer
sassan

Jaa det finns mycket fint åt flickor, tyvärr tycker jag inte att det finns lika mycket åt pojkar.. och ofta är det slut när det gäller dom lite större storlekarna iaf. DEt är lite irriterande.. Jag måste till luleå o shoppa också Dennis har inte så mycket kläder i stl 80 så det är lika bra att börja köpa lite så man inte behöver köpa allt på en gång =)

2009-02-21 @ 15:08:41
URL: http://sassan86.blogg.se/
Hanna

Det tycker jag :)

2009-02-21 @ 18:43:30
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0