Då var man ett år äldre







Gårdagen var helt perfekt fast jag var helt slut på kvällen :)
Steg upp vid 10tiden igår och for iväg och handlade lite.. Fy Emma du får inte bära kassar!! Åkte hem och började med tårtan sen kom moster hit en sväng och efter en stund även mammi och Lovisa.. Jag lagade makaroner och köttbullar som åt käkade till lunch sen kom pappa och Siv förbi med en present och då kom även storasyster med familj :)
Nova var inte på världens bästa humör men var lika söt förde :) Dom hade med sig en kartong full med bebiskläder åt oss :) Så fick jag även en ny babysitter :)

Dom stannade ganska länge och åt middag med oss och Thomas satt som klistrad framför xboxet och spelade i flera timmar :) Sen kom även Jockes familj och inte länge efter att dom hade farit kom brudarna.. Vi fikade och kollade film fast jag tror inte ngn såg hela filmen för vi satt mest och surrade :)
När alla sen hade farit så stupade jag i säng vid tolvtiden för jag var totalt slutkörd.. Så mkt som jag var igång igår har jag inte alls varit igång efter operationen.. Hade även fruktansvärt ont i ryggen efter att ha stått vid diskbänken ett x antal ggr och diskat..

Så vad händer idag då??
Det blir inte många knop, måste diska undan det jag inte orkade igår och så skulle jag behöva fara förbi hos mammi och hämta sladden till kameran så man kan tömma den på bilder nån gång.. Är bilder från maj i den..

Ähh nu ska jag slå igång en film sen får jag se vad jag orkar med :)

Heipa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0