Ajajaj








Kom hem från Ida för en stund sen, där var det fika och mys med tjejerna :)

Jag måste bara klaga lite.. Jag har fruktansvärt ont i mina axlar så jag vet som inte riktigt hur jag ska sitta och frågan är ju om jag kommer kunna sova när det göra såhär ont.. Vet inte varför jag har så ont det kom som bara mitt i allt.. Tror inte jag har gjort nå speciellt heller som kan ha gjort att jag fått såhär ont.. Skulle verkligen behöva massage men det får jag nog vänta ett tag med tror jag.. Jocke kanske är snäll och trycker lite på det ömma imorron :)

Imorron kl 11.30 har vi iaf fått tid för UL så det blir riktigt spännande :)

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar för det är så jobbigt och ligga vaken och vrida och vända på sig.. Har blivit mkt sånt senaste tiden och varför vet jag inte.. Men inatt sov jag riktigt bra så idag har jag varit pigg :)

Godnatt


Kommentarer
Hanna

Min syster han inte heller få någon ryggmärgsbedövning, bara lustgas. Hon skulle få den, men sen vart det försent o den skulle inte ha hunnit börja värka, så det var som ingen idé ;P Hoppas du också får en lyxförlossning då din mamma o syster haft det :) Åååh va spännande, det kommer bli jätte kul.. Ska ni ta reda på kön, eller får det bli en överraskning? :)

2008-08-12 @ 09:54:04
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Synd att man inte får gå på flera ultraljud, för det är så kul. Det är då man verkligen förstår att det är nått i magen, om man inte känner sparkar redan vill säga :) Kännt nå sånt ännu? Haha ja stackars den. När hade du BF innan?

2008-08-12 @ 20:16:21
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0