Stanna tiden lite

 
 
 
Lördag idag och jag vaknade upp med sån jävla mensvärk så jag trodde jag skulle avlida - dör så ont!! Tagit några piller o hoppas det släpper!
 
Gud så dagarna får fort när man är ledig - snart måndag och dax för jobb igen! Vilken tur att jag trivs så bra på jobbet, kommer aldrig jobba på ett ställe där man bara känner hur tugnt de är att ta sig dit osv! Det här man redan gjort och skönt jag tog mig därifrån!
 
 
 
 
Igår rev jag iaf av ett pass på gymmet - värmde upp med att springa 2k på bandet och igår kändes det så himla lätt, jag hade energin i kroppen/benen och även andningen som jag tycker är svårast funkade fint! Hade nog lätt kunnat springa en bra sträcka men eftersom jag skulle köra ben så ville jag inte trötta ut dom i onödan!
Blev raka mark 
Liggande benpress och 
Böj i hackliften
Räckte gott och väl då jag verkligen pressade ut allt jag hade i dom övningarna! 👍 Det känns idag!
Hade ju tänkt lasta på mer vikter än förra veckan i benpressen men jag tränade själv igår så vågade inte lasta på mer än 100kg - man vill ju inte fasta under pressen om man inte orkar trycka upp! 😃 Men benen var pigga så 100kg gick lätt! 👍
 
 
 
Fredagsnöjet blev slalom!
Alwin följde med en kompis hem efter skolan och bestämde sen att han skulle sova över där och pappan är sjuk så det blev jag och Alma i backen. 
Idag är planen att åka ännu mera slalom så får se om de bara blir vi idag eller om Alle och hans kompis hänger med 😊
Men jag börjar nog dagen med en promenad här på en stund. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0