Måndag 21/1-13

 
 
 
 
Skrev ett inlägg på appen tidigare när jag satt i personalrummet på dagis men seeeegt som de är har det inte laddat klart än.. Less att de alltid tjorvar!! Få se om det kommer upp senare då??

Är sjukt dålig på att skriva här men nu sover gumman och gossen ser på Madagarskar 3 som han fick i present så då passar jag på att sitta vid datorn en stund..
 
Har iaf varit med Alma själv på dagis idag, Alwin ville vara ledig så han var hos gammelmormor under tiden :)
Jag var inne på avdelningen 1timme innan jag gick till personalrummet i 1timme innan de var dax för lunch.. Alma åt hur bra som helst - makaroner och kycklinggryta :)
Imorron ska båda barnen vara där, jag stannar en liten stund när vi kommer dit sen lämnar jag dom och passar då på att fara och träna och promenera vovven innan jag ska tillbaka 11.30.. Känns lite läskigt att våran lilla docka ska vara utan mig på dagis men jag tvivlar inte på att det kommer gå superbra!! :) Är nog jobbigast för mamma..
 
Är alltså inne på sista veckan som mammaledig nu och det känns....ehh konstigt!!
Hoff jag får lite smått panik när jag tänker på det!! Låg och funderade endel igår när jag skulle sova så jag kände att somna kommer inte alls gå så de var bara till att plocka fram spikmattan - räddaren i nöden som aldrig sviker!!

Har lite smått börjat få tillbaka låsningen i bröstryggen/nacken igen som jag hade för ett tag sen.. I fredags gjorde de väldigt ont under morronen och förmiddagen för att sen lätta endel och nu känns det till och från.. Även länsryggen ömmar till och från så massage skulle nog vara på sin plats!!
 
Ne nu ska jag inta liggläge i soffan en stund medan de är lugnt här ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0