Kallt hus - Feber

De är nå vajsing med värmen här hemma så frusna jag får frysa mer än vanligt!! I fredags när alla kalasgäster hade farit och jag satte mig i soffan kändes de ovanligt kallt, då visade termometern typ 18-19 grader och när jag vaknade på lördag var de mellan 16-18 grader.. Igår när jag kom hem på lunch 16-17 och på kvällen när vi alla kom hem 15-16 alltså alldeles förjävla kallt!!

Ringde värmeverket i morse där min kusin svarade och han trodde de var ngn ventil som gått sönder så nu väntar vi på nån rörgubbe..

Gumman sover, hon har fått feber och vill mest bara ligga och mysa - de är väldigt ovanligt för att vara en tjej med myror o brallan! Hon är alltid väldigt go av sig men har inte ro vara still många sekunder :-)
Hade tid för ettårskontroll med vaccin idag men fick avboka och få en ny tid då dom ibye ska ta vaccinet när dom har feber..





När Jocke kommer hem från jobbet möts vi typ i dörren och jag åker och jobbar till 21.30 - var nära på att säga nej då Bemanningen ringde och frågade om jag kunde eftersom gumman är sjuk men dom har ju en pappa oxå som är ledig ikväll :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0