Klirrklirr

 
 
 
 
 
Åhh vad jag har längtat efter den här dagen länge nu - dagen då jag får en ordentlig lön efter föräldraledigheten!! Skönt som tusan när jag såg vad som trillat in på kontot!!
Firade det hela med att blåsa till Ikea och köpa en Hemnesbyrå som jag velat ha länge och nu var den på halva priset så det var bara att slå till :)
Blev även två ljuslyktor, ett lakan och tuschpennor till gossen :)
Under tiden var Alwin med Ida och Leon då jag var tvungen vicka baksätet i bilen och att ha honom i framsätet kring E4n kommer inte på frågan!!
 
 
Var inte fullt lika roligt att betela räkningarna som var en ordentlig hög men då kan jag ju trösta mig lite med att de var tur att jag hade fått lön för annars hade vi fått leva på knäckebröd och vatten ;) Ne så illa var de inte riktigt men..
 
 
Denna månad får jag ju ingen ob heller när jag inte jobbade i januari så fick ju inte riktigt ut fullt så mkt som jag har med den.. Tur vi har obn, det är den som gör lönen ;)
 
 
 
Så jag kan än en gång konstatera att detta med att vara föräldraledig är inte riktigt min grej som gillar att kunna röra mig fritt med mina pengar och inte behöva snåla!! Självklart är ju det viktigaste att få spendera tiden med barnen men pengarna spelar ju en himla stor roll dom oxå!! Högre SGI hade varit nå!!
Inge fler ungar för våran del alltså, om vi nu inte trillar och slår huvet någonstans och Jocke får ett välbetalt jobb ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0