Fortvaregjort

Julen är över för denna gången och jag är mer än nöjd - barnen badade inte i paket som de annars brukar göra och även vi vuxna fick fina och bra saker
Det var riktigt skönt att vara borta på själva aftonen och sen åka hem till ett tyst och lugnt hus utan massa disk!! :-D Vi firade julafton i Nyborg hos barnens farmor och farfar och där var även gammelfarmor, Fredde och Patte..Vi åt såklart julmat och allt som hör därtill sen väntade vi på Tomten..
Alwin sa en stund innan Tomten kom "jag tror att det är någon som klär ut sig till Tomten - Vi får väl se ;-)" Så nästa år tror jag vi försöker hyra in någon!!
När vi såg Tomten på baksidan kom Alma i min famn och när hon såg honom klamra hon sig fast runt min hals, blundade, kikade fram ibland, skakade och blev sen helt svettig!!
När Tomten sen kommit in försökte jag få henne att släppa och vända sig om så hon skulle se Tomten som är så snäll och kommer med julklappar till dom - det gick efter en stund och tillslut vågade hon även gå fram och hjälpa till med paketen :-)
Alwin tyckte bara det hela var superkul och hjälpte glatt till :-)
När alla fått sina paket och Tomten skulle vidare fick han en kram av båda barnen och Alma lämnade över ett paket med sina tuttar som hon pappa fixat så nu har hon slutat med dem - våran duktiga stortjej I julklapp fick dom
Alwin
Skylanders Swap Force
Ninjago Lego X 4 fast två var dubblette
rLego City X 2
Kläder
Pengar
Kickbike
Kuomasko
rEtt stort "gevär" med mjuka skott
Duschgrejor
Pyjamas
Klocka
Smurfarna2
Pysselbok
Legogubbar
Alma
Kickbike
Pyjamas X 2
Nattlinne
Barbie X 2
Hästar typ My Little Ponny X 3
Docka
Mickikök Kastruller & Slevar
Lektält
Pengar
Kläder
Brödrost från Jabadabado
Mormorsfilt
Mössa & Handskar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0