Ohh noo!!






Åhh nej - jag vill inte!!
Min tanke idag var - städa, tvätta och sånt roligt..
Har hunnit äta frukost, duscha och lägga in på FK hur många dagar jag ska ta ut den här månaden och sen när jag skulle till att börja med städet så börja jag må illa, alltså fan om jag får nå magsjuka!!
Har tagit mig ett glas blåbärsoppa som jag försöktigt sitter och dricker och hoppas det lättar så jag kommer igång med städningen - det är så dammigt här så fy fan!!






Kommentarer
Leea

Jo, de är lite väl jobbigt ibland. Förstår att du far hem och sover, de hade jag också gjort om jag kunnat. Men de blir så långt att köra då, 20mil per dag då jag går delade turer. Och bensinen är så jäkla dyr så av den anledningen far jag inte hem. Nåja, får egentligen skylla mig själv då jag valt att jobba i grannkommunen, men de känns surt iaf. Speciellt då jag vissa veckor har 4 delade turer på raken. Nåja, hoppas dom har hundåren går fort så man får ett vettigt schema! :)

2012-02-02 @ 12:00:52
URL: http://poottan.blogg.se/
Frda

Jajamen, vi är anmälda till det :-) Ska ni? Kommer du ihåg vilken tid det var?

2012-02-02 @ 14:49:41
URL: http://friedas.blogg.se/
Leea

Jag har ca 420 dagar kvar att jobba så är jag inlasad. Har ändå gått ganska så fort med tanke på att jag bara jobbat ca 300 dagar på 1 år och 7 månader. :) De roliga är juh att jag har ca 10kr mer i timmen när jag jobbar i happis jämfört med om jag jobbar i Kalix. Så brukar säga att de motsvarar mina bränslekostnader, och sen får jag juh reseavdrag på deklarationen. Är juh bara jusst de att de är så himla jobbigt att köra, speciellt på vintern när de är halt och kallt! Får hoppas att de inte blir kallare än så här, annars så tar jag mig inte till jobbet, tänker inte riskera att bilen fryser sönder!

2012-02-02 @ 15:27:54
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0