Gräsänka




Efter att vi käkat lunch idag så klädde jag vi på oss jag och barnen och så bäddade jag ner lillan i vagnen och gossen satte sig i pulkan så traskade vi iväg, först till Ica för att lämna ett paket och sen in till stan..
Min plan var att mina fogar skulle palla ända till stan men jag vågade inte hoppas för mkt men det gick - vi tog oss ända till folkan innan jag började känna av ena ljumsken så jag var nöjd :)

Hade bett Jocke höra av sig då han kommit till Kalix från jobbet så vi kunde åka hem med honom då jag inte hade några planer på att gå hem oxå - det tar vi kanske nästa gång om fogarna är med på noterna..
Vi mötte upp honom utanför Ica där vi handlade till middagen som idag blev kycklingsallad och sen åkte vi hem..
Grabbarna stannade ute och skottade, satte upp nya postlådan och hävde ner snön som hängde ner från taket på baksidan medan jag gick in och fixade salladen..
Gumman blåste på och sov i 3½timme - de var nog skönt att få komma ut i friska luften!!
Var ju så himla fint och härligt väder idag så!!





Jocke har åkte till byn för en stund sen och vid 23 tiden åker dom iväg på sista bandyresan för iår - förhoppningsvis!
Så nu är jag och barnen själva hela helgen men vi är ju van, däremot har vi ju en liten bebis nu oxå men hon är så snäll så det blir nog inga problem ;)
Imorron hade jag, barnen, mamma och Lovisa tänkt åka till Luleå en sväng om det nu inte blir snöoväder som dom lovat - jag brukar inte vara den som inte far iväg om det är dåligt väder men är ju onödigt fara iväg med barnen ifall det nu skulle hända något.. Även om man själv tar det lugnt så vet man ju aldrig hur andra kör och så är de ju den förbannade snöröken!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0