Nattuggla






Idag fick man sig en välbehövlig sovmorron och det var något som verkligen behövdes så gode skönt var det!!
Alwin har dom senaste 2veckorna vaknat på natten och velat ha mat så det har bara varit att stiga upp och fixa det men inatt gav jag honom bara hälften av det han annars brukar äta för man vill ju helst vänja bort nattmålet igen om det går.. Dessutom har jag fått vakna flera ggr och ge honom tutten så när jag vaknade av att gossen jyrade på i sin säng 10.20 kändes det riktigt bra att jag fått sova så länge.. LYX
Ska prova ge honom gröt till kvällsmat ist och se om han håller sig mätt längre på det men först måste vi ju hitta oss någon gröt som är mjölkfri och det är inte det lättaste då dom inte haft det på flera veckor.. Har tidigare köpt på Coop men där har dom haft slut ett tag nu och det verkar inte som att dom kommer få in det den närmasta tiden heller.. Vad har dom då tänkt att dom som inte kan äta mjölk ska äta??

Provade ge honom en smakportion av vanlig banangröt nu på morron som vi haft hemma sen vi började med sånt så då får vi se vad magen säger men än så länge är det lugn så vi håller tummarna.. Dom har sagt på bvc att man ska prova då och då med mjölkprodukter för att se om det går bra för det kan ju liksom växa bort med tiden, vilket skulle vara väldigt skönt både för oss och Alwin..

Just nu sitter han i gåstolen och ser på barnprogram som han verkar väldigt inne i :) Söttroll!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0