Döende

 
 
 
Vilken dag alltså - nu tycker jag fasen att min otur borde vända för nu är jag lagomt less alla motgångar!!
Imorse vaknade jag med lite ont i nacken på höger sida, är rätt känslig i nacke/axlar annars så är van att ha lite ont till och från men idag kändes det lite mer än vanligt.. Sen var det som att det bara small till, vet inte om jag  vred huvudet på ngt konstigt sätt eller vad men jag fick så jäkla ont i nacken och det strålade upp i huvudet och fram i pannan!! Svårt att beskriva smärtan men det gjorde så jävla ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Grät, kved och vred mig i smärta!!
Usch och fy fan!!
 
 
 
Åkte på akuten och höll knappt på ta mig in i bilen och hela vägen dit gjorde minsta lilla gupp osv så fruktansvärt ont! Dom kollade tryck osv. Fick göra massa olika stroketest - även det gråtandes i världens smärta! Alltså det var helt sinnessjukt, trodde ibland jag skulle dö så ont de gjorde! Domen blev iaf muskelkramp/kraftig nackspärr - ja de var kramper från helvete!! Nog har man haft nackspärr tidigare men ingenting som gör att jämföra med detta!
Fick smärtstillande och muskelavslappnande så efter ca 1timme började det lätta och jag tog mig upp från sängen och efter 2timmar fick jag åka hem med massa tabletter utskrivet som jag nu ska ta 4ggr/dag i några dagar.. Nu känns det som en vanlig nackspärr och det kan jag leva med så länge jag slipper få sådär ont igen..
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0