Torsdag




Dagen igår (torsdag) var fullspäckad från morron till kväll, eller rättare sagt natt :-)
Jag och barnen åkte till Sangis vid tio tiden för lek och häng med Sara och barnen så kom även Martina och Emil - var väldigt länge sen vi sågs så det var himla kul :-)

När vi kom hem blev det lunch och vila för Alma som mest bara svammlade och sen blev det blöjbyte och då fick hon vara uppe då jag och mamma bestämde oss för att åka till Boden så tänkte hon skulle sova i bilen då ist..
Vid typ Smedsbyn blev hon gnällig och tillslut fick jag stanna och ta ut henne då hon verkade åksjuk - vill inte att hon spyr ner halva bilen igen!! Stod ute i friskluften en stund tills hon kände sig bättre så fortsatte vi sen men kylan på i bilen,.

Vi styrde till Dollarstore där jag skulle kolla efter lampor som var slut när vi var i Luleå och oj så mkt fint dom hade!! Köpte tre fönsterlampor till fönstren i matrummet, tre extrema lampskärmar i vitt, en tavla, en låda som Anna-Lena beställt (ångrar lite att jag inte köpte en själv) och endel annat tjaffs :-)
Mkr nöjd över min shopping!!




Den grå/beige skärmen följde med lampfoten men jag ville ha vit så köpte de till men i slutändan blev det dom grå/beige, gillade formen på dom bättre och dom passade super till gardinerna!!


Sååå nöjd!!

Efter Boden åkte vi till Smedsbyn och hälsade på en stund innan vi styrde hemåt och snörde barnen i säng - båda var väldigt trötta men höll sig ändå vaken hela vägen!!
När dom lagt sig åkte jag till Ida för tjejkväll med henne, Vicky och Lisa och självklart mys och snoss med Elvin <3
Var hemma vid midnatt så då var det godnatt för min del!!









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0