Fredag





Idag (fredag) har gossen fått stanna hemma från dagis då han har ont i halsen..Hade plockat fram så han själv kunde ta frukost och sen har har skött sig själv med att se tv, bygga lego, spela på plattan osv innan han 9.20 kom in till mig och sa "Mamma det är dag nu så nu kan du vakna" Min stora duktiga kille som vet att Mamma behöver sova så jag orkar jobba hela natten <3


Steg upp och så åt vi frukost tillsammans - Alwin sin 2a och sen har han spelar Skylanders medan jag slagit igång tvättmaskinen, diskmaskinen och fixat med nya lamporna, torkat i fönstren och duschat blommor..

Sen åkte vi till gymmet där han såg film och spelade på plattan medan jag och Lovisa köttade ben..
Bra vecka träningsmässigt - simmade tisdag, rygg & biceps onsdag, ben fredag så nu har jag kvar ett pass med axlar, triceps och bröst så är det bara börja om på måndag men tror jag kör Milon då och simmar tisdag sen är det op på onsdag och efter de blir jag sjukskriven 1v och får inte träna..




Efter gymmet åt vi lunch, Alwin spelade, jag duschade och sen kom Jocke och Alma hem.. Middagsfix och sen packade vi barnens väskor och körde dom till farmor och farfar där dom sover över inatt - Jocke ska spela företagscupen i hockey imorgon och ja jag behöver sova efter jobb..


Innan jag for till jobbet sålde vi iväg en förvaringslåda Vi haft till salu så nu har vi sålt iväg den, spjälsängen och barnkläder så bara lägga ut mer som inte används :-)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0