Shoppa!!!




Idag har vi varit lediga hela högen och vad passar bättre än att åka och shoppa då?? ;-)
Det har sugit i shoppingtarmen sista tiden så idag åkte vi till Happis för diverse inköp.. Shoppade såna där hushållsgrejor som olika rengöringsmedel, tvål, bomullspads, tandkräm, skithuspapper osv. Och det allra viktigaste - en värmefilt!! Jag har velat ha en nu ett tag när jag alltid är så frusen så den har jag legat under ikväll - så jävla mysigt!!

På Ikea fanns typ inte hälften av allt jag skulle ha, handdukarna hade kommit i nya färger så den rosa som fanns passade inte, hyllplan som jag vill ha får vi lov att köpa och kapa till då alla är så långa, osv osv.. Men gumman fick sig ett överkast, och sen blev det en massa småtjafs..

Alwin böt sin Ninjago eldrobot som han fick dubbletter av i julklapp till Ninjago jordborren och två Ninjago filmer :-) Sen köpte han en Skylanders gubbe och väska till gubbarna för egna pengar - det har han sett framemot så mycket!!
Alma köpte någon talande figur oxå :-)

Ja en snabbshopping med massa nödvändigtheter blev det :-)
När vi kom hem hämtade vi upp Milly och åkte till byn där Jocke tvättade min bil - det behövdes verkligen!! Så fick vi middag där..





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0