Femte och sista!!

 
 
Sitter på jobbet, femte och sista natten för nu sen ledig till måndagnatt - skönt!!
Idag har verkligen hösten kommit, det var 4grader imorse då jag åkte hem och frös gjorde jag.. Inte så konstigt då man är trött och frusen redan innan man går ut..
Har visst haglat under dagen oxå och även senare då jag hade stigit upp - A och H var ute och lekte och man hörde hur dom skrek där ute och kom inrusande då regnet/haglet öste ner :)
 
 
 
 
 
Sovit till 15 och sen har jag rensat i barnens kläder och satt in rentvätt som jag hade satt Jocke att vika..
Plockat och fixat lite, ätit riktigt god mat som herrn i huset hade lagat - kycklingklubbor i ugn med ris och currysås, han kan bara han vill ;) Barnen tyckte det var supergott och åt med god aptit!!
Mamma kom och avlöste mig just innan jag skulle iväg till jobbet, då var Alma nattad och Alwin hann jag natta innan jag åkte..
 
 
 
 
 
Jag har hunnit göra lite plankan och squats så man iaf får sig lite träning då jag inte alls finner tiden till det dom få timmarna jag har från det jag stiger upp till jag ska och jobba då det ska fixas med hemmet, tvätt, barnen, hunden, mat osv..  Har kolla runt lite på nätet men man har ju liksom hunnit plöja igenom alla sidor nu när man jobbat ettpar nätter så ska slå ignång gossip och plöja resten av natten :)

 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0