Snartså





Ibland när man blir sådär riktigt trött så det grusar i ögonen undrar man varför man väljer att jobba natt men det är enda nackdelen så det gör mig inget.. Man får försöka hitta på något så inte ögonlocken blir alltför tunga!!



Snart får jag iaf åka hem till sängen - få se om Jocke och Alma vaknat då, kanske hon passar på att ta sovmorgon då brorsan sover hos bästis Hugo :-)
Dom är för söta dom små grabbarna - dom blir aldrig less varandra och leker från morron till kväll vissa dagar :-)


När jag sen vaknar ska jag och träna med Anna-Lena, tur att jag har någon att fara med, det blir så mkt lättare att ta sig iväg då speciellt såhär mellan nattpassen då det inte finns så många lediga timmar!!



Kommentarer
leea

Gud vad skönt med en kostplan! Hade lätt skaffat en pt om jag hade haft råd tyvärr blir man juh inte rik på mammaledigheten :( Egentligen skulle jag nog klara mig galant utan pasta,då jag faktiskt tycker bättre om potatis :) Mathavre är något jag fastnat för men annars är de potatis och råris som gäller för min del, dom övriga här hemma föredrar dock pasta. Men har tänkt att när vi flyttar så ska jag börja fixa matlådor åt mig själv, laga typ 1 vecka åt gången bara för att vara på säkra sidan och för att underlätta(speciellt när man jobbar), känns som att man står vid spisen typ halva dagen då jag dessutom lagar barnmaten själv :)

2013-11-17 @ 19:29:36
URL: http://poottan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0