Last night

 
 
 
 
Sista natten för nu är igång.. I huvudet snurrar massor med saker jag vill göra!! Fattar inte varför jag alltid kommer på en hel massa när jag jobbar natt?? Har väl tid tänka på sånt "svammel" då ;)
Berättade idag åt Jocke om en vision jag fått - jag såg direkt på honom att han tänkt "åfan vad är det nudå"
Ja alltså hittills så har vi ju renoverat endel i huset, kvar är Alwins rum, tvättstugan och gille samt lägga nytt golv och måla taket i matrum/vardagsrum och detta är på insidan, finns massor mer jag vill göra på utsidan men det var en annan femma..
 
Nu när man inte kan hålla på med uteprojekt så börjar tankarna flöda på vad man vill/behöver fixa inne..
Jag vill ju så gärna fixa till nere i gille som nu bara är ett förråd, längst där inne finns ett litet förräd men min plan nu ser ut som så - vi river det - bygger ett helt nytt längs hela den väggen med massor av bra förvaring så vi får in allt "skrot" där, den väggen ska det sen vara liggande panel på..
På ytterväggen vill jag byta till två långsmala fönster, på den lilla ytterväggen där det nu är en ytterdörr vill jag ha en altandörr helt i glas, lameller för fönstren, allting där inne ska målas vitt samt dörren till garaget ska sättas igen osv osv..
Sen antingen flyttar vi ner dit eller så får det vara mysrum med typ tv osv tillsvidare när Alma behöver större rum!!
Åhh, det skulle bli sååå fint!!
 
 
 
Måste nog bearbeta J lite!! ;)
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0