Sjukstuga

 
 
 
 
 
Kände mig väldigt mossig i skallen igårkväll på jobbet och var helsäker på att jag skulle bli sjuk så tog en Ipren för att orka de få timmarna och idag känns de bättre men inte helt ok.. Skulle vara så typiskt att bli sjuk lagom till dagisinskolningen och jobbstarten!!
Gumman var iag väldigt hängig igår och ville mest mysa och var ledsen mellan varven.. Hon tar sig för munnen ibland så jag är lur på att de är tänder som spökar som gjort att denna feber kommit på besök..
Var upp med henne vid halv 5 imorse och då var hon skållhet så tempade henne och då hade hon 38,9.
Hon skakade som ett asplöv och verkade väldigt matt men efter vatten och medicin somnade hon om så gott lillhjärtat..
Då vi gjorde morron låg vi och mös i storsängen en stund och sen var de bara min famn som dög..
 
 
Alwins jullov är nu slut och han har verkligen längtat efter sina dagiskompisar så kändes surt att behöva hålla honom hemma för att jag inte kunde släpa med mig Alma och lämna honom.. Som tur var kunde gammelmormor komma och köra honom och hon skulle även hämta honom sen så då slipper jag tänka på de :)
Får se hur vi löser det imorron om hon är lika hängig då..
 
 
 
Igår var dom iaf och fixade våran värme så nu slipper vi frysa - gud vilken skillnad att komma hem till ett 22gradigt varmt hus motför 15 grader som de var på söndagkväll då vi kom hem!! Var expantionskärlet som gått sönder så de böt dom - Jocke ringde mig på jobbet och lurade mig att det var en massa andra grejer som behövde bytas oxå för att de frusit sönder och att det skulle kosta en hel massa - Tur som fan det var ett skämt!! :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0