Helgen




Har spenderat hela helgen i Smedsbyn - Firade Alwins födelsedag lite smått där igår med presentöppning, tårta och skönsång ;-) Mommo, Lovisa och Mia kom oxå dit och fikade.. Kul för gossen när de inte blev något kalas hemma.
Tur i oturen att vi inte heller hade planerat in något kalas då barnen var sjuka så vi slapp ställa in!!









Alwin verkar frisk och som vanligt igen, de var han visserligen redan på fredag men Alma är ännu krasslig - febern kommer och går (tror den beror på dom 3tänderna dom spruckit fram samtidigt), hon snorar massor och hostar så idag har hon varit sjuk i 1vecka!! Prickarna som mest troligt var vattkoppor har torkat och försvunnit iaf.. Imorron blire att ringa dagis och säga att vi inte kan börja inskolningen på tisdag - hoppas hon blir frisk snart!!

Tiggde till oss middag hos mamma idag när vi kom hem de de typ ekar i skåpen här och så orkade jag inte börja med någe mat... När vi sen kom hem lastade jag in alla grejor, matade kaninen, snörde barnen i badet och under tiden packade jag upp allt, diskade, startade disk och tvättmaskin och plockade undan sen fick dom kvällsmat och hoppa i säng..
Sen fortsatte jag stokka lite till innan jag parkerade arslet i soffan.. Har fyllt i Fp för denna månad då jag inte fixat de än och klickade hem lite kläder från H&M till mig och gossen ;-) Nu blire bara chill tills jag hoppar i säng :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0