Fredag

 
 
 
 
Efter 1timme halvsovandes på spikmattan igår och sen en timmes sömn kändes det mkt bättre - huvudvärken var borta så jag åkte till mamma och fick mig lunch och for och inhandlade hostmedicin och halstabletter till lillasyster innan jag åkte till dagis och hämtade barnen..
 
När vi kom hem fick dom mellis och så kom Jocke hem och grabbarna bestämde sig för att åka till badhuset - Alwin tycker det är så kul där!!
Alma kletade ner hela sig med banan så henne snörde jag i baljan och under tiden började jag städa och röja upp i tvättstugan - brukar passa på att göra sånt när dom badar :) Nu är de rent och snyggt där inne, eller snyggt är nog fel ord för jag vill bara kräkas när jag går in dit, det är så sjukt fult så usch!! Bruna väggar och grönt golv!!
Nå det ska fixas så småningom men inte just nu - vi har lite andra projekt innan de..
Milly ska iaf få vara där inne på dagarna när vi jobbar så hon är är helt själv i hela huset..
 



 
 
Nu ska vi ta och göra oss redo för att fara iväg en sväng - Milly ska till "frisören" och bli snygg kring fejjan, hon är så lurvig nu och tovig har hon blivit så det ska fixas.. Blev så fult när jag klippte henne själv så nu får någon som kan fixa de :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0