Stress??






Jag börjar lite smått fundera på om jag lider av stress??
Inte helt omöjligt liksom!!
När jag var och gjorde ansiktsbehandling förra året så fick jag veta att stress brukar framkalla typ finnar kring hakan och så och nu efter jag börjat jobba igen har jag fått mkt sämre hy där - inte direkt finnar man kan säkert bli.. Att jag sover så kasst som jag gör kan ju oxå ha att göra med stress?
Måste nog kolla upp detta??
Har ju några nätter på mig att googla på det..

Jag kan nog erkänna att jag kan känna mig stressad ibland då man ska hinna med jobb, familjen, äta bra, träna osv och jag hinner inte ens hälften av allt jag skulle vilja hinna!!
Sen om jag jobbar mkt en dag får jag jättedåligt samvete för att jag knappt hinner se barnen något - vilket är ett stressmoment i sig..

Men inre stress tror jag är den största bovet i det hela för det är den man inte alltid mräker av..



Kommentarer
Hanna

Lyssna på kroppen.Om du är trött så ska du vila eller gå ut på en lugn promenad. Det är alltid bättre än ingenting. Du är en fantastiskt mamma och blir absolut inte sämre om du är borta några timmar mer än du brukar lite nu och då. Du behöver din egen tid och göra det du tycker om för att orka vara en fantastiskt mamma, sådeså! Sedan ska du inte ha så höga krav på dig själv heller. Det funkar inte i längden för du kommer bara att må ännu sämre om du fortsätter som du gör! Var snäll mot dig själv för du är värd att må bra :)

2012-05-20 @ 19:52:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0