Helgen







Varit dött här sen fredag då jag har haft fullt upp med annat i helgen..

I fredags kom några av mina arbetskamrater hit och två andra för att ha trevligt och dricka gott innan vi skulle iväg på kommunfesten - trevligt hade vi absolut och gott drack vi oxå, vissa kanske lite för mkt ;) Hehe
Men på tom mage behövs inte så mkt ;)
Vi missade maten då dom tydligen plockade undan den fort som fan stor suck!!
En himla bra kväll iaf :)


Lördag spenderade i Nyborg där vi rensat, packat, rensat, packat osv i Jockes farmors hus då hon flyttar till lägenhet och jag kan lova att det fanns massor att rensa och packa och ändå började dom på fredagen..
Även söndagen spenderade vi där men innan vi åkte dit var vi förbi till mamma där syster och flickorna var och det bjöds på fika osv - själv var jag storbjuden ;)
Sen åkte Jocke och gumman till byn medan vi andra åkte ner på stan och käkade lunch som vi bjöd mamma på :)
Var dötrött både lördag och söndag så de var godnatt för mig ganska direkt efter vi kommit hem på kvällarna..


Det har blivit massor med onyttigheter under helgen, hamburgare, vin, chips, godis, salta pinnar, fika, pizza, läsk, skrovmål, tårta - ja ni ser ju, FY FAN!!
Tänkte först att jag inte skulle väga mig idag för att de ändå kommer visa massa plus men gjorde de iaf och gissa vad -0,9kg!!
Alltså när jag liksom är igång och äter riktigt bra, tränar, motionerar osv då står de typ still men när man trycker massa äckelsaker och knappt rör på sig då går man minsann ner??
Jag är lur på om jag kanske äter för lite annars??

Provade iaf klänningen igår som jag tänkt ha när vi ska på bröllop och precis som jag hade trott så fick jag inte igen dragkedjan, de är en bit kvar så nu är de stenhårt i en månad och kan jag inte ha den då måste jag ju ta bort tuttarna!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0