Tröttdag





Idag är en tröttdag!!
Blir nog soffan och kolla serier tills gossen ska hämtas från dagis..
Han hade först inte tänkt fara men ändrade sig så jag körde dit honom då vi hämtat upp mamma som skulle få tillbaka sin bil..
Han var inte i säng förrän just innan 22 igår och har stigit upp 6 så jag sa åt både honom och fröknarna att han måste vila på dagis så jag hoppas han gör det annars blir det en lång och jobbig eftermiddag..
Han som är så lugn och snäll oftast blir som en halt annan unge när han är trött - han blir helt hyper och går an som om han skulle haft någon bokstavskombination - okey där kanske jag överdrev lite men han lyssnar inte för fem öre på vad man säger och gör saker som han vet att han inte får göra osv..
Enkelt sagt så blir han helt GALEN!!

Nu ska jag inte ryggläge och bara vara så kanske man orkar ta tag i gummans kläder sen som ska in i garderoben hennes och röja upp i hennes rum..
Jag var ju duktig i tisdags och sydde ett skynke till vårat förvaringsbord som vi tidigare hade i hallen innan vi rev väggen men som nu står längst bort i vardagsrummet som vi sen satte fast på insidan så det inte kommer in damm i alla hålen och så flyttade jag dit alla våra sängkläder som varit i garderoben i Almas rum..
Den svalde en heldel vill jag lova för vi har rätt så mkt sängkläder men ändå är det plats kvar för mer ;)

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0