Fy fan så kallt!!





Idag efter vi käkat lunch och jag skulle skölja av tallrikarna så hade vi inget varmvatten och allting stod still så J ringde vattenfall och kollade upp det hela  -  en stor läcka var det så typ hela Kalix, alla med fjärrvärme har varit utan värme och varmvatten hela eftermiddagen/kvällen och är den än..
Varmvattnet ska tydligen vara igång nu men här kommer det då inget..!
Värmen skulle komma igång inatt vid halv ett så då slipper vi förhoppningsvis frysa!!

Sitter med full mundering på mig - leggings, byxor, linne, fleeceväst, munktröja ochg tofflor och tycker det är kallt!!
Drack en mugg med te för att jag frös så men sen tog jag mig fruktsallad och glass så där försvann den värmen ;) Men gott vare!!

Var lite orolig inför natten att barnen ska måsta frysa men som tur var så hade grannarna ett element som vi fick låna så inatt sover vi alla i vårat sovrum!! Det var 17,5 där inne när Alwin la sig men för en stund sen var det 18 så varmera blir det ju iaf men jag tror nog det blir filt ändå inatt!!
En sån här gång hade det suttit fint med en kamin!!






Vi har även varit på premiärtur med vagnen idag :) Vi gick en sväng till dagis sen Ica och efter de förbi J´s mormor och morfar innan vi gick hem igen och lillan osv hela tiden.. Skönt var det med fan så ont jag hade i ryggen och ljumskarna sen!!
Hoppas jag blir av med foglossningarna fort så man kan börja röra sig som folk och att min stackars rygg slutar göra ont men det blir nog bra efter ett tag om man masserar, smörjer in och använder vetekudden..
På tal om den så skulle man ju kunna värma den och ta under täcket sen ;)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0