Första dagen ensam





Idag är första dagen jag är ensam med barnen då Jocke börjat jobba igen..
Är inte orolig hur det kommer gå då jag fått mjukstarta lite om kvällarna då han har träningar och i helgen då han hade match lördag och söndag.. Sen har vi ju så snälla barn så ;)
Duscha har jag hunnit med efter frukosten men jag var lite orolig först om jag skulle våga ifall Alma skulle bli ledsen under tiden eller något men det gick så bra så..
La henne i spjälsängen och slog igång sängmobilen och babyvakten så jag kunde höra henne om det skulle vara något men när jag kom ut ur duschen så sov hon så gott :) .. Åt Alwin slog jag igång en film i hans rum som han ännu ser på så jag oroade mig helt i onödan!! :D

Det har varit såå skönt att ha Jocke hemma med oss, bara en sån sak som att kunna sova länge på morronen hela familjen och äta frukost tillsammans - att han och Alwin kunnat vara ute och leka och skotta snö medans det varit ljust - att få hjälp om jag behövat något medans jag ammat lillan (fast Alwin är oxå så duktig med att hjälpa till!) och massa massa mer!! Vi har ju fått ha honom hemma sen 23december om man bortser från dom två dagarna han hann jobba innan Alma bestämde sig för att komma ut till oss!! Det kallar jag lyx!!
Skönt att han kör igång med en mjukstart då det snart är helg och vi får ha honom hemma igen ;)
På tal om helgen så ska vi till Luleå för lite shopping på lördag - för det har han lovat ;) Hihi






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0