4 veckor





Idag har våran lilla tjej blivit hela 4 veckor - på lördag blir hon 1 månad!!
Shit my good, vart tar veckorna vägen??

Hon är så duktig och snäll våran lilla tjej - sover, bajsar och äter typ :D
Hon sover hela nätterna ibland utan att vakna för mat men oftast vaknar hon en gång..
Hon brukar äta sista målet vid 23-00 tiden och sen sova till 4-6 tiden och sen somna om några timmar till, ibland vaknar hon bara och äter för att somna om igen - en riktigt sömntuta ;)

Hon har börjat "prata" lite och det låter så himla gulligt!!
Tittar väldigt mkt på saker och följer dom med blicken, hon är väldigt duktig på att fokusera blicken för att vara så liten!!


Alwin är fortfarande så stolt över sin lillasyster och hjälper till med allt möjligt som rör henne!!
Ingen svartsjuka här inte!!
Han tycker hon är så söt och kallar henne oftast för lillgumman, lillstumpan, Almisen m.m ;)
På morronen när han kommer in till oss så kollar han först om lillasyster sover och vill gärna vara och pussa och stryka på henne men sover hon så får han snällt vänta..
Är däremot väldigt noga med att han inte ska vara och pussa och goa på henne om han är sjuk på något sätt, som nu när han haft i ögonen och då han kräktes igår så fick han bara stryka på henne och såklart vara noga med att tvätta händerna..
Är ju lite svårt att förbjuda honom från att vara i närheten av henne om han är sjuk och samtidigt så måste man ju vistas bland olika baciller för att bli härdad men kanske inte när man är så liten..

Nu ligger hon här bredvid i soffan och sover så jag tror jag ska göra natt tidigt ikväll så får Jocke ge henne sista målet innan han lägger sig då jag varit så sjukt trött dom senaste dagarna!! Gissar att det beror på att man inte varit ute när det varit så kallt och vi har varit krassliga - nu får det gärna bli varmare så vi kan vara ute!!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0