Så att joo

 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag börjat arbeta på en inköpslista till ikea då vi nu ska köpa oss ny säng som vi behöver ny sängram till osv.. Gumman ska få inredning till sitt rum om de nu blir klart ngn gång??
Mitt ini allt hinner vi ju flytta innan de är klart?? ;)


Var med syster på en roadtrip till Umeå i tisdags så jag åkte till dom redan på måndag och sov över där men så mkt sova blev de inte då jag mest låg och vred och vände mig och aldrig somnade ordentligt så jag var gode trött när jag blev väckt.. Kan ju ha berott på att jag sov alldeles själv utan mina hjärtan?
Igår när jag kom hem till Kalix igen for jag till Ida där hon och Vickan hade fixat en trerättersmiddag (Halv åtta hos mig) och fy tusan så gott de var och mätta blev vi fast vi inte ens åt upp all mat vi fick ;)

När jag sen skulle lägga mig för kvällen vaknade lillgumman och ville komma upp och när hon inte fick de blev hon såklart ledsen så tillslut fick hon komma till storsängen och mysa men kom som aldrig till ro så de blev välling så somnade hon om sen, snuttan hade nog saknat mamma ;) Nästa gång får hon följa med!!
 
Nu ikväll mår jag lite konstigt?? Mår typ illa eller nå så jag tror jag häver mig i säng snart och hoppas att de är borta när jag vaknar!!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Emmelie - Mamma till Hugo

Har ni planer påflytt? Vars?;)

2012-08-26 @ 10:33:18
URL: http://Emmelieeemorin.blogg.se
sussie

mitten av november,inte så länge kvar.. :-)

2012-08-27 @ 13:02:15
URL: http://www.susannelindvall.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0