Jobbig natt





Har haft himla ont i ena höften inatt vilket har gjort att jag inte alls sovit bra..
Alwin kom in före 5, då hade han kissat lite i kallingarna då han inte hunnit till pottan men hade varit duktig och själv tagit på sig nya.. Sen skulle han sova med oss men somnade aldrig igen och inte jag heller då jag hade så jäkla ont och så började det böka som tusan i magen.. Suck!!
Där fick jag för att jag sagt att jag aldrig brukar ha så ont så jag inte kan sova eller att bebis aldrig bökar så jag inte kan sova.. Dessutom har jag börjat få jäkligt svårt att somna om ibland då jag vaknat och det är störande som tusan!! Så var det mot slutet av grav med gossen oxå, då kunde jag stiga upp före fan och äta lite och dricka te för att sen somna om igen men det funkar inte riktigt så nu när man har en gosse och ännu jobbar..

Tog en Alvedon för ett tag sen så nu börjat det kännas lite bättre men vi blir hemma idag iaf och vilar upp oss och tar nya tag imorron.. Lite störande är det allt då jag ändå tyckt att jag mått så pass bra senaste tiden så jag hade tänkt att jag skulle kunna jobba på som vanlgt dom få passen jag har kvar nu men det är bara gilla läget.. 9 pass har jag kvar nu, 8 om jag får beviljad semester tidag nästa vecka då jag har delad tur och känner att jag inte pallar med ett sånt pass då jag hade så fruktansvärt ont sist jag gick ett sånt..

Vi måste iaf pallra oss till affären en sväng sen och handla lite då vi verkligen inte har något i kylen och så måste vi fylla på "apoteket" med Panodil och sånt..





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0